Avslutte kontoen din

Hvordan avslutter jeg kontoen min?

Sist gjennomgått: 25.03.2014
Rapporter feil i Svar
Vis alle
Skjul alle

Å avslutte kontoen din betyr å legge ned profilen din og fjerne tilgang til all LinkedIn-informasjon du har fra nettstedet vårt. Hvis du har en Premium-konto, kan du avslutte Premium-tilgangen, men fortsatt beholde den gratis Basic-kontoen for å beholde profilen, forbindelsene og den andre informasjonen din.

Før du avslutter LinkedIn-kontoen din, husk på at:

• Du ikke lenger kommer til å ha tilgang til forbindelsene dine eller all informasjon du har lagt til i profilen din.
  • Profilen din blir ikke lenger synlig på LinkedIn.
  • Søkemotorer som Yahoo!, Bing og Google kan fortsatt vise informasjon om deg en stund. Dette skyldes måten de samler inn og oppdaterer sine søkedata. Få mer informasjon.

Du kan avslutte den eneste kontoen du har på LinkedIn på siden for Personvern og innstillinger:

1. Flytt markøren over bildet ditt øverst til høyre på startsiden og velg Personvern og innstillinger.
    • Du kan bli bedt om å logge på kontoen din for å finne innstillingene dine.
  2. Klikk på Konto fanen ved siden av skjold-ikonet nederst til venstre på siden.
  3. Under seksjonen Nyttige lenker, velger du Avslutt kontoen din.

Hvis du har opprettet flere enn én konto, lær hvordan du sletter eller fletter sammen en dobbelkonto.

Vil du beholde kontoen din, men motta færre e-poster?

• Du kan angi hvor ofte du vil a e-postmeldinger i seksjonen E-postkommunikasjon på siden Personvern og Innstillinger for å redusere antall e-postvarsler, gruppeoppsummeringer og kunngjøringer fra LinkedIn.