Avslutte kontoen din

Hvordan avslutter jeg kontoen min?

Sist gjennomgått: 18.05.2015
Vis alle
Skjul alle

Å avslutte kontoen din betyr å legge ned profilen din og fjerne tilgang til all LinkedIn-informasjon du har fra nettstedet vårt. Hvis du har en Premium-konto, kan du avslutte Premium-tilgangen, men fortsatt beholde den gratis Basic-kontoen for å beholde profilen, forbindelsene og den andre informasjonen din.

Før du avslutter LinkedIn-kontoen din, husk på at:

  • du ikke lenger kommer til å ha tilgang til forbindelsene dine eller all informasjon du har lagt til i profilen din.
  • profilen din blir ikke lenger synlig på LinkedIn.
  • søkemotorer som Yahoo!, Bing og Google kan fortsatt vise informasjon om deg en stund. Dette skyldes måten de samler inn og oppdaterer sine søkedata. Lær mer om hvordan profilen din vises i resultater i søkemotorer.
  • Du mister alle anbefalinger og godkjenninger som finnes på profilen din på LinkedIn.

Du kan avslutte den eneste kontoen din på LinkedIn fra siden Personvern og innstillinger:

  1. Flytt markøren over bildet ditt øverst til høyre på startsiden og velg Personvern og innstillinger.
    • Du kan bli oppfordret til å logge på kontoen på nytt.
  2. Klikk på Konto fanen ved siden av skjold-ikonet nederst til venstre på siden.
  3. Klikk på Avslutt kontoen din under seksjonen Nyttige lenker.

Lær hvordan du sletter eller fletter sammen en dobbeltkonto hvis du har opprettet flere enn én konto.

Vil du beholde kontoen din, men motta færre e-poster?

  • Du kan angi hvor ofte du vil motta e-postmeldinger fra seksjonen E-postkommunikasjon på fanen nesten helt nederst til venstre side på siden Personvern og Innstillinger, for å redusere antall e-postvarsler, gruppeoppsummeringer og kunngjøringer fra LinkedIn.
Var dette svaret nyttig?